Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Code geel vanwege onweersbuien met windstoten

Toegevoegd: 21-04-2023, 08.27 uur
Code geel vanwege onweersbuien met windstoten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De meteorologen van het KNMI hebben voor vanavond code geel afgegeven. Dit vanwege de kans op onweersbuien die gepaard kunnen gaan met windstoten.


De weerswaarschuwing geldt tussen 19.00 uur en middernacht. Volgens het KNMI komen er vanavond in het hele land plaatselijk onweersbuien voor. Het eerst in het noorden, later ook in het zuiden en midden van het land.

Bij deze buien kunnen windstoten voorkomen van 60 tot 70 kilometer per uur. Ook kan er plaatselijk in korte tijd veel neerslag vallen en is er een kleine kans op hagel, zo waarschuwt het instituut. Rond middernacht zullen de buien minder actief worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (21-4-2023 om 14:29)
@Buitje Of niet, zoals rehgelmatig.
Buitje (21-4-2023 om 09:23)
Zal wel weer met een sisser aflopen, zoals altijd.
Cookie-instellingen beheren