Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Meerdere voertuigen beschadigd bij kettingbotsing A58

Toegevoegd: 21-04-2023, 13.53 uur
Door: Reinoud Hiemstra

ARNEMUIDEN - Bij een kettingbotsing op de A58 bij Arnemuiden raakten vanmorgen meerdere voertuigen beschadigd. Er waren geen gewonden.


Omstreeks 11.15 uur kwamen meerdere voertuigen met elkaar in botsing net na het Avia tankstation bij Arnemuiden. Dat gebeurde vermoedelijk doordat er plotseling afgeremd moest worden vanwege verloren lading. Bij het ongeval waren vier voertuigen betrokken. Hiervan raakte er één zwaar beschadigd. De andere auto's, waaronder een camperbus, raakten minimaal beschadigd en konden zelfstandig hun weg vervolgen.

Vanwege het ongeval werd de A58 in de richting van Goes kort volledig afgesloten door medewerkers van Rijkswaterstaat en de politie. De politie kwam met twee eenheden ter plaatse. De agenten hebben verklaringen van de betrokkenen opgenomen. Eén van de voertuigen werd afgesleept door Quality Assistance Group.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren