Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 376 km

Lichte schade bij aanrijding Laan der Verenigde Naties Middelburg

Toegevoegd: 21-04-2023, 18.35 uur
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Op de Laan der Verenigde Naties in Middelburg zijn ter hoogte van het tankstation De Haan op vrijdagmiddag meerdere voertuigen beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.


Rond 17.15 uur werd er melding gemaakt van een aanrijding op de Laan der Verenigde Naties. Bij de aanrijding zouden meerdere voertuigen betrokken zijn. Een rapid responder van de ambulancedienst kwam ter plaatse. Een medewerker van de ambulancedienst heeft de betrokkenen nagekeken op letsel maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. 

De politie kwam met twee eenheden ter plekke en heeft verklaringen afgenomen van de inzittenden. De betrokken voertuigen waren inmiddels geparkeerd op een nabijgelegen parkeerplaats en aldaar zijn met behulp van de agenten schadeformulieren ingevuld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren