Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 155 km

Auto en vrachtwagen in botsing op A256 Goes

Toegevoegd: 21-04-2023, 22.40 uur
Eén persoon is naar het ziekenhuis vervoerd.
Eén persoon is naar het ziekenhuis vervoerd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - Een vrachtwagen en een personenauto zijn vrijdagavond met elkaar in botsing gekomen op de Deltaweg (A256) bij Goes. Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.


De voertuigen kwamen rond 21.50 uur met elkaar in botsing net voor de oprit van de snelweg A58 bij knooppunt De Poel. Ambulancemedewerkers controleerden de betrokkenen en hebben één persoon overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De personenauto is opgehaald door een bergingsbedrijf. De vrachtwagenchauffeur kon zelfstandig zijn weg vervolgen.

Vanwege de aanrijding was tijdelijk één rijstrook afgesloten. Rijkswaterstaat leidde het verkeer samen met de politie over de overgebleven rijstrook. Over de oorzaak van de botsing is niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren