Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Auto op z'n kant in M'burg, bestuurder gaat ervandoor

Toegevoegd: 22-04-2023, 06.53 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een automobilist is vannacht in Middelburg met zijn voertuig op zijn kant terecht gekomen. Na het ongeluk wachtte hij de komst van de hulpdiensten niet af maar sloeg op de vlucht, zo meldt de politie.


De automobilist reed rond 05.10 uur vanaf de zijde van de Looierssingel Het Groene Woud op. Ter hoogte van het viaduct bij de Albert Heijn-supermarkt reed de auto tegen de vangrail om vervolgens midden op de weg op zijn kant tot stilstand te komen. Volgens de politie ging de bestuurder er rennend vandoor. Hij is vooralsnog niet achterhaald maar de politie stelt wel een onderzoek in naar diens identiteit.

De politie meldt dat de auto vol lege bierflessen lag maar of dit verband houdt met het ongeluk, is niet duidelijk. De politie houdt hier echter wel rekening mee. De automobilist wordt verdacht van het verlaten van de plaats van een ongeval. "Dit is een misdrijf en rijden onder invloed is dat ook", aldus de politie.

Naast de politie werd overigens ook de brandweer opgeroepen. Er werd namelijk rekening mee gehouden dat de auto in brand was gevlogen maar dit bleek niet het geval te zijn. Na een korte controle konden de uitgerukte brandweervrijwilligers van de Middelburgse brandweerpost Rooseveltlaan dan ook weer terug naar huis.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld. Tegen 06.30 uur kon Het Groene Woud, dat vanwege het ongeluk tijdelijk deels was afgesloten, weer worden opengesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (23-4-2023 om 14:17)
Lol @Sherlocke dat is inderdaad de redenatiewijze hoe sommige mensen hier telefoon gebruik/drank/hoge snelheid goed praten.
Johan (22-4-2023 om 18:49)
Haha, 5.10 uur is nog een beetje te vroeg om je leeggoed weg te brengen. De Appie is dan nog dicht.
IND (22-4-2023 om 13:30)
@PK èn ook zeker GEEN DRUGS of genotsmiddelen genuttigd ind...
Sherlocke (22-4-2023 om 11:04)
Misschien lagen er bierflesjes op het wegdek die door het ongeluk in de auto beland zijn
Leesia (22-4-2023 om 09:13)
Als ik em zag rijden hoorde je het rammelen in de auto; reed als gek. Nu is het klaar.
PK (22-4-2023 om 08:41)
Die komt zich natuurlijk vanmiddag melden. Was weggerend door de schrik maar had absoluut niet gedronken...
Cookie-instellingen beheren