Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
86 files van totaal 356 km

Brandweer ingezet voor gaslek woning Zuidzande

Toegevoegd: 22-04-2023, 12.43 uur
De brandweer heeft de gasleiding dicht gezet.
De brandweer heeft de gasleiding dicht gezet.
© Foto: Brandweer Sluis
Door: Reinoud Hiemstra

ZUIDZANDE - Bij een woning aan de Molenweg in Zuidzande was op zaterdagochtend een gaslek ontstaan. De brandweer rukte uit en heeft de woning geventileerd. 


Omstreeks 08.30 uur werd de brandweer ingezet voor een gaslekkage bij een woning aan de Molenweg. Door werkzaamheden bij de woning was de gasleiding geraakt. 

De brandweerlieden hebben de leiding dicht gezet en hebben vervolgens de woning geventileerd. Medewerkers van Stedin zijn ter plaatse gekomen om het lek te repareren. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JB (23-4-2023 om 12:12)
ik heb jaren geleden ook een gaslek in mijn woning gehad, had ik toen maar geweten dat je de brandweer mag bellen, ik durfde dat niet, is toch alleen voor noodsituaties; waarom zegt de brandweer niet: U moet dan een loodgieter / installatie bedrijf bellen!!
Cookie-instellingen beheren