Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto belandt naast dijk, twee personen gewond

Toegevoegd: 22-04-2023, 19.27 uur
Door: Reinoud Hiemstra

SCHERPENISSE - Aan de Gorishoeksedijk bij Scherpenisse raakte zaterdagmiddag een auto naast de dijk. Het voertuig kwam op zijn dak in een sloot terecht. Hierbij raakte de twee inzittenden gewond.


Omstreeks 17.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval aan de Gorishoeksedijk. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek een voertuig van de dijk te zijn geraakt. De auto was hierbij op zijn dak terecht gekomen. Omdat de één van de inzittenden beklemt zat, werd ook de hulp van de brandweer ingeschakeld. De brandweerlieden hebben de persoon bevrijd uit het voertuig. Het slachtoffer kon daarna op eigen kracht naar de ter plaatse gekomen ambulancedienst lopen.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben beide personen nagekeken op letsel. Beide inzittenden raakten gewond en moesten mee naar het ziekenhuis. De traumahelikopter werd opgeroepen maar hoefde uiteindelijk niet meer ter plaatse te komen. Het zwaar beschadigde voertuig werd uit de sloot getakeld door bergingsbedrijf van Eijck. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (22-4-2023 om 23:25)
Hierbij een vrijblijvend advies: Als de chauffeur weer een autootje prepareert met racestoeltjes en dito gordels, zet er dan ook een rolkooi in. Dan blijven jij en je Peugeot iets beter in model bij zo'n duik in de sloot.
Anton (22-4-2023 om 23:06)
Hadden ze er nou maar een echte rallywagen van gemaakt. Met een rolkooi. ipv zon wannabe afragding
John (22-4-2023 om 20:32)
Vast niet te hard gereden, kijkend naar de racestoelen en kale/lege achterbank ;-) Gevalletje eigen schuld, dikke bult.
Cookie-instellingen beheren