Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Rijbewijs kwijt na rit door tuin in Goes

Toegevoegd: 13-05-2007, 18.02 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - In de nacht van zaterdag op zondag rond 03.50 uur heeft politie Zeeland, aan de Ringbaan West in Goes, een 19-jarige automobilist uit Middelburg aangehouden.

Toen agenten over de Grote Kade in Goes reden werden ze aangesproken door een bewoner die vertelde dat er kort daarvoor een auto tegen zijn tuinhekken gereden was. Hierbij was ook een tuinstoel kapot gereden.

De agenten konden de auto, die net was weggereden, aan de Ringbaan West aan de kant zetten. Na een blaasproef op straat werd de 19-jarige automobilist aangehouden. Uit ademanalyse op het politiebureau bleek dat hij ruim 3,9 maal teveel had gedronken.

Er is proces-verbaal tegen de man opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren