Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 266 km

Auto over de kop bij Kapelle, bestuurster aangehouden

Toegevoegd: 24-04-2023, 00.52 uur
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – De politie heeft maandagnacht een vrouw aangehouden nadat zij met haar auto over de kop was gevlogen op de Noordhoeksewegeling bij Kapelle. De vrouw bleek niet gewond te zijn geraakt.


Het eenzijdige ongeval werd zondagavond omstreeks 23.35 uur gemeld bij de alarmcentrale. Direct werden de politie en ambulancedienst ter plaatse gestuurd. Ter plekke bleek dat een vrouw met haar Peugeot over de kop was geslagen ter hoogte van de Vierwegen bij Kapelle. De bestuurster bleek al eerder op de weg met haar auto in de berm te zijn beland. De vrouw kwam ondersteboven tegen een boom tot stilstand. De kruin van de boom brak door de klap af.

De bestuurster is door het ambulancepersoneel onderzocht op mogelijk letsel. De vrouw bleek niet gewond te zijn geraakt. Hierop is de vrouw overgedragen aan de politie. Agenten hebben de vrouw naar het politiebureau gebracht. De politie wilde nog geen uitspraken doen over de reden van deze aanhouding. Bergingsbedrijf De Moor heeft het voertuig geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob (24-4-2023 om 13:41)
Gelukkig geen anderen gewond door deze aso rijdster. Rijbewijs versnipperen en geen nieuw geven. Gelukkig mag ze ook alle schade zelf betalen.
Jac (24-4-2023 om 11:50)
Ik ben er helemaal van ondersteboven.... :-)
Janna (24-4-2023 om 07:38)
Weer een onschuldige boom aan zijn eind geholpen!
Cookie-instellingen beheren