Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 104 km

Bestuurster ongeval Kapelle reed onder invloed van alcohol

Toegevoegd: 24-04-2023, 10.01 uur
Volgens de politie reed de vrouw onder invloed van alcohol.
Volgens de politie reed de vrouw onder invloed van alcohol.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – De vrouw die in de nacht van zondag op maandag aangehouden is bij een eenzijdig ongeval bij Kapelle bleek onder invloed te zijn van alcohol. De vrouw heeft een boete gekregen.


De vrouw belandde omstreeks 23.35 uur ondersteboven op de Noordhoeksewegeling bij Kapelle. De opgeroepen ambulancemedewerkers concludeerden dat de vrouw ongedeerd was gebleven. Hierop is zij overgedragen aan de politie. Die heeft de vrouw aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed.

De vrouw heeft op het politiebureau een ademanalysetest af moeten leggen. Hierbij blies de vrouw een waarde van 465 Ug/L. Hierop heeft de 29-jarige vrouw uit Kapelle een bekeuring gekregen. Haar rijbewijs is niet ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (25-4-2023 om 03:40)
He, das weer eens wat anders als een BMW of andere dure "patser bak" toch? Apart dat het nu "redelijk" stil blijft in de reacties nu het zo'n klein Peugotje betreft. Als het een Golfje met grote velgen en geblinderde ramen was dan stond men hier al meteen met allerlei aannames te schreeuwen en te roepen in de reacties..... Kenmerkend..
Arie (24-4-2023 om 20:29)
Rare manier van inparkeren!! Zou ze dit op haar examen zo geleerd hebben?
Adam (24-4-2023 om 14:13)
Terecht dat het rijbewijs niet ingenomen is, iedereen ziet toch dat het hier een capabel chauffeur betreft met ruim voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. /s
Cookie-instellingen beheren