Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 118 km

Arrestatie voor in zaak omgebrachte Middelburgse

Toegevoegd: 24-04-2023, 11.27 uur - Update: 24-04-2023, 11.31 uur
Onderzoek bij de woning in Middelburg vorige week.
Onderzoek bij de woning in Middelburg vorige week.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht een man gearresteerd die ervan wordt verdacht de vrouw te hebben omgebracht die vorige week dood werd gevonden in een huis aan de Granaat in Middelburg.


De politie meldt dat de verdachte een 36-jarige man uit Oost-Souburg is. "Sinds woensdag was de politie voortdurend op zoek naar hem. De verdachte meldde zich vandaag rond 02.45 uur op het politiebureau in Middelburg. Hij is aangehouden en voor onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht", zo laat een politiewoordvoerder weten.

Het slachtoffer werd woensdagmiddag levenloos in haar woning gevonden na een melding dat de vrouw niet op haar werk was verschenen. Tot afgelopen zaterdag werd in de woning uitgebreid forensisch en tactisch onderzoek gedaan. Sectie wees in de tussentijd uit dat de vrouw door een misdrijf om het leven was gekomen. Over de doodsoorzaak doet de politie nog geen mededelingen omdat de verdachte nog uitgebreid moet worden verhoord, zo laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (26-4-2023 om 12:52)
Ik kende deze vrouw persoonlijk zoals meerdere mensen. Denk aan de familie en nabestaanden.
Emergo (26-4-2023 om 10:29)
Hebbeb deze reacties nog iets te maken met de feiten van deze moordzaak ?
Vlissinger (25-4-2023 om 22:02)
@Arnold, dat zijn idd wat basis kenmerken maar het gaat nog veel verder dan dat. Zo heb je de cerebrale narcist die denkt dat hij/zij de slimste is van heel de wereld (liegt zichzelf dat voor) en zo heb je de somatische narcist die denkt dat hij/zij de knapste is. Daarnaast komen beide varianten ook nog eens voor in een verborgen vorm en zijn moeilijk te herkennen. Dit zijn de gevaarlijkste narcisten die je veelal hogerop in het bedrijfsleven of zelfs in de politiek vindt. Deze neplachen veel. Ze willen idd graag bewonderd worden maar vergeet niet dat het gedrag wat ze vertonen destructief is voor hunzelf. Uiteindelijk vallen ze naarmate ze ouder worden door de mand. Leeftijd (uiterlijk en intelligentie) en de dood zijn hun grootste vijand
Arnold (25-4-2023 om 19:22)
@Vlissinger Omdat jij zo behulpzaam bent mensen te waarschuwen voor narcisten, ben ik zo behulpzaam geweest om op internet even de kenmerken van een narcist op te zoeken. Heb deze even gekopieerd voor je. Narcisme kenmerken: - Mensen met narcisme zijn ervan overtuigd dat zij meer 'bijzonder' zijn dan andere mensen. - Iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis wil constant bewonderd worden. - Een gebrek aan empathie. - Gespeeld charmant zijn. - Verslaafd aan aandacht krijgen. - Agressief gedrag vertonen. - Gebrek aan emoties.
Vlissinger (24-4-2023 om 21:43)
@Arnold, klopt...ik ben een narcist van het ergste soort en ik wil mensen heel graag waarschuwen voor mensen zoals ik...grapje, het zijn vaak de mensen die steeds woorden gaan verdraaien zodra iemand waarschuwt voor narcisten. Deze mensen zijn de narcisten want ze willen hun valse ego hoog houden door de echte realiteit voor zichzelf weg te liegen want als het waar is wat ik zeg, dan zijn ze dus helemaal niet zo geweldig als wat ze zichzelf voortdurend voorliegen. Dat heet pathologisch liegen. Met andere woorden, ze geloven in hun eigen leugens maar diep van binnen weten ze het wel dat ze puur slecht zijn. Daarom krijg ik altijd kritiek van deze types zodra ik over narcisten begin en worden mijn woorden verdraaid. Mooi stukje psychologie.
Arnold (24-4-2023 om 18:58)
Reageerders die zich geroepen voelen om bij veel artikelen te reageren met een complete bloemlezing over wat er volgens hun gebeurd zou kunnen zijn, wat zij vervolgens hiervan vinden en wat er volgens hun verder gebeuren moet, zijn wetenschappelijk gezien mensen die zich maar al te graag aan een breed publiek laten horen om zo hun kennis en/of mening, al of niet gefundeerd, breed uit te etaleren. En laat dat nu net een van de kenmerken van een narcist zijn.............!!!
Cookie-instellingen beheren