Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
87 files van totaal 340 km

Meisje (6) vermist in Kruiningen

Toegevoegd: 24-04-2023, 16.33 uur
Meisje (6) vermist in Kruiningen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN – De politie is in de omgeving van Kruiningen op zoek naar een 6-jarig meisje. Opvallend zijn haar roze Crocs. Met tips over de mogelijke verblijfplaats van het kind wordt gevraagd 112 te bellen.


Het meisje wordt vermist vanuit de omgeving van de Bredam in Kruiningen. Het meisje is 6 jaar oud en is ongeveer 1.20 meter lang. De vermiste heeft een lichte huidskleur, zo meldt de politie in een Burgernetbericht. Het kind heeft een blond bobline en blauwe ogen.

Op het moment van de vermissing droeg het kind een zwarte trui en een witte broek met een zwarte streep. Opvallend zijn haar roze Crocs. Met tips over de mogelijke verblijfplaats van dit vermiste kind kan gebeld worden met het alarmnummer 112.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren