Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen gewond bij ongeval Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 24-04-2023, 18.36 uur
De jongen werd ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen.
De jongen werd ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een fietser is maandagmiddag gewond geraakt bij een botsing op de Sloeweg in Vlissingen. Het kind werd ter plaatse behandeld.


De politie en ambulancedienst werden omstreeks 17.15 uur opgeroepen voor een ongeval op het fietspad ter hoogte van de Esso. Ter plekke bleek dat een jonge mountainbiker en een scooterbestuurder met elkaar in botsing waren gekomen. Hierbij was de fietser ten val gekomen en gewond geraakt.

De jongen is door het ambulancepersoneel ter plaatse behandeld. Hij kon na de behandeling met armletsel naar huis. De betrokken partijen hebben schadeformulieren ingevuld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oma van 3 (25-4-2023 om 09:24)
Mijn zoontje was 13 toen hij daar 'gepakt/gevist' werd door een man op een brommertje met een uitstekende hengel. Dat was in 1982!!! Trainingspak kapot, brommertje reed door.
R (24-4-2023 om 21:35)
Kwam er langs met mijn fiets. Rechts rijden is een probleem daar. Prima zicht door die heg. Op deze locatie is t regelmatig raak.
Oma (24-4-2023 om 21:06)
Ja dat is echt zo’n eng punt daar , vind ik al jaren, valt me nog mee dat dit niet eerder is gebeurd.
John (24-4-2023 om 19:27)
Gelukkig heeft de scooterrijder vast niet afgesneden... Lekker handig haagje ook
Kees (24-4-2023 om 18:52)
Vaak pakt men de binnenbocht, het is moeilijk om rechts te houden. Die heg is hoog maar de bocht normaal pakken scheelt.
Cookie-instellingen beheren