Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 50 km

Getuigen gezocht mishandeling Axelsestraat Terneuzen

Toegevoegd: 25-04-2023, 09.36 uur
Getuigen gezocht mishandeling Axelsestraat Terneuzen
© Foto: Meld Misdaad Anoniem
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling op maandagavond aan de Axelsestraat in Terneuzen. Getuigen kunnen zich melden bij de politie.


De mishandeling vond omstreeks 19.00 uur plaats op het parkeerterrein van de sportschool Basic-Fit aan de Axelsestraat in Terneuzen. De politie spreekt over een zware mishandeling. Ook raakte een personenauto beschadigd bij het incident. De politie is op zoek naar de eigenaar van deze auto.

De politie van Zeeuws-Vlaanderen is op zoek naar getuigen van dit geweldsincident. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0900-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nasa (25-4-2023 om 17:50)
Neem aan dat er bij het sportcentrum camera's hangen binnen en buiten. Volgens de berichtgeving is de dader ook een dame , asociaal gedrag waarschijnlijk jarloezie , deze dader ook flink straffen voor geweldpleging. Uitpraten kunnen ze niet meer, gelijk maar schoppen en met de vuist erop. Hoop dat ze de dader eens goed aanpakken en dat het flinke gevolgen heeft op deze persoon,zal je kind maar zijn die dit heeft gedaan. Ook voor het slachtoffer het allerbeste en Hoop op een goed herstel.
Cookie-instellingen beheren