Weerbericht:
In het noorden (dichte) mist, langzaam zuidwaarts uitbreidend
Verkeersinformatie:
Geen files

Videoteams uit hele land bij actie Terneuzen

Toegevoegd: 14-05-2007, 09.46 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Videoteams van Gelderland-Midden, Gelderland-Zuid, Limburg-Noord, IJsselland en het Bureau Verkeershandhaving van het Openbaar Ministerie (OM) hebben zaterdag een grote controle gehouden in de omgeving van Terneuzen.

De controle was met name gericht op de buitenlandse drugstoeristen die de stad aan doen. De controle vond plaats tussen zaterdagmiddag 15.00 uur en zaterdagavond 23.00 uur. In totaal werden er 19 processen-verbaal opgemaakt. Vijf bestuurders moesten hun rijbewijs inleveren omdat zij de maximumsnelheid overschreden met 50 kilometer of meer per uur.

De boetes werden onder meer uitgedeeld voor snelheidsovertredingen (9), het niet dragen van de autogordel (2), het niet dragen van een helm (1), het niet handsfree bellen (4) en het rijden onder invloed (2). Eén persoon stond gesignaleerd voor het Centraal Justieel Incasso Bureau (CJIB), deze persoon had dus nog een boete openstaan.

Vna een Belgische bestuurder werd de personenauto in beslag genomen omdat hij reed terwijl net daarvoor zijn rijbewijs was ingevorderd. De man had met 110 kilometer per uur door de bebouwde kom van Terneuzen gereden. Ook werd een bromfietsbestuurder van de autoweg gehaald. Hij kreeg een bekeuring.

Alle activiteiten van de politie zijn vastgelegd door een filmcrew van het televisieprogramma Wegmisbruikers (SBS6).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren