Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 9 km

Persoon op dak woning Zierikzee

Toegevoegd: 25-04-2023, 11.58 uur - Update: 25-04-2023, 15.51 uur
De hulpdiensten zijn massaal aanwezig.
De hulpdiensten zijn massaal aanwezig.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De hulpdiensten, waaronder ook een arrestatieteam, zijn op dit moment aanwezig in de Volkerakstraat in Zierikzee. Hier zit één persoon op het dak van een rijtjeswoning. Eerder klom een tweede persoon naar boven in een poging de man naar beneden te praten. Dit is niet gelukt.


Naast de politie werden rond 10.45 uur ook de ambulancedienst en de brandweer naar de straat. De man zat volgens buurtbewoners toen al een poos op het dak. Naast reguliere politie-eenheden is ook de Dienst Speciale Interventies (DSI) ter plekke. Verder zijn handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland ingezet.

Op dit moment is de straat ter plekke afgezet zodat de hulpdiensten hun werk goed en veilig kunnen doen. De brandweer is ter plekke met een hoogwerker. Rond 11.55 uur is de brandweer van Middelburg gevraagd een reddingskussen ter plekke te brengen. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (25-4-2023 om 18:14)
Misschien had Peter Koelewijn hier meer invloed op gehad
Cookie-instellingen beheren