Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bevrijding na aanrijding kruising Kruiningen

Toegevoegd: 14-05-2007, 20.01 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op de kruising van de Oude Rijksweg met de Zanddijk in Kruiningen zijn maandagavond twee aanrijdingen gebeurd. De brandweer heeft bij één van de ongelukken een gecontroleerde bevrijding uitgevoerd.

Rond 18.35 uur kwamen op de kruising twee personenauto's met elkaar in botsing. Er was sprake van een zogeheten T-botsing: een aanrijding waarbij de voorzijde van één auto op de zijkant van een andere auto botst.

Kort na de botsing reed toevallig een dienstauto van de brandweer langs. In eerste instantie leek er geen sprake te zijn van letsel, maar één van de inzittenden ging terug in zijn auto zitten. Omdat hij klaagde over zijn nek besloten de brandweerlieden om collega's ter plaatse te vragen.

Toen de brandweer van Kruiningen arriveerde, werd vastgesteld dat de man met een wervelplank uit het voertuig gehaald moest worden. Hiervoor was het nodig het dak van de auto te knippen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Tegelijkertijd vond op de kruising een tweede ongeval plaats. Ook hierbij raakten twee personenauto's betrokken. Bij deze aanrijding raakte niemand gewond. Wel was er materiële schade. De voertuigen blokkeerden de hele kruising.

De brandweer heeft het wegdek gereinigd. Bergingsbedrijf van Hoek uit Rilland heeft de vier auto's weggetakeld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren