Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 154 km

Gaslek in keuken woning Casembrootstraat Groede

Toegevoegd: 26-04-2023, 16.53 uur
De brandweer heeft de gasafsluiter dichtgedraaid en zo de situatie gestabiliseerd.
De brandweer heeft de gasafsluiter dichtgedraaid en zo de situatie gestabiliseerd.
© Foto: Brandweer Stampershoek
Door: Roland de Jong

GROEDE - Bij de Jonkheer Meester de Casembrootstraat in Groede is de brandweer woensdagmiddag ingezet nadat in de keuken van een woning een gaslucht was geroken.


De brandweerlieden van de post Stampershoek in Oostburg waren bezig met een ander incident toen de melding van de gaslucht binnenkwam. De brandweerlieden waren en inzetbaar en gingen daarom met spoed naar Groede.

Ter plaatse bleek bij het fornuis een lekkage te zijn ontstaan. Hierdoor was er sprake van uitstroom van gas en zodoende was er dus ook een gaslucht te ruiken. De brandweer heeft de gasafsluiter dichtgedraaid en zo de situatie gestabiliseerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JB (26-4-2023 om 17:34)
Weer een gas lek en de brandweer wordt gebeld! waarom niet de hoofdkraan dichtdraaien en dan een loodgieter / installatie bedrijf bellen voor reparatie; ik begrijp ook niet dat de brandweer hiervoor komt.
Cookie-instellingen beheren