Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 298 km

Automobilist rijdt tegen lantaarnpaal Middelburg

Toegevoegd: 27-04-2023, 11.21 uur
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Aan de Nieuwe Kleverskerkseweg in Middelburg reed op donderdagochtend een automobilist tegen een lantaarnpaal. Alle inzittenden bleven ongedeerd.


Omstreeks 09.55 uur werd er melding gemaakt van een ongeval op de Nieuwe Kleverskerkseweg. De toegesnelde politieagenten troffen een auto tegen een lantaarnpaal. Vlak voor de rotonde van de kruising met de Kleverskerkseweg en de Nieuwe Kleverskerkseweg raakte de bestuurder door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt. Vervolgens kwam het voertuig tegen de lantaarnpaal tot stilstand.

Alle inzittenden zijn zelfstandig uit het voertuig gekomen en kwamen met de schrik vrij. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om het voertuig te takelen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnemuiden (28-4-2023 om 19:12)
Gelukkig alleen blikschade voor de jongen maar kan er totaal geen medelijden mee hebben. Zoals al eerder gelezen: hij rijd veel te hard. Hij rijd (reed) hier iedere dag voorbij de lawaaipapegaai, denk aan de omgeving voor je zo’n knalpijp onder je auto zet. Wees een vent, spaar voor een chique bak, wilt er misschien ook een meisje met je meerijden vriend
anoniem (28-4-2023 om 17:37)
Wat ontzettend zonde van die onschuldige lantaarnpaal.
wallie (28-4-2023 om 12:46)
Kijk die spoiler dan, echt de max hoor.
Klaas vaak (27-4-2023 om 22:59)
@Milo. Die onderdelen komen nu weer op de markt dat is weer een geluk voor jou.
camiel (27-4-2023 om 20:14)
Hier was het wachten op. Rijd altijd veel en veel te hard. (Vorige week miste hij op een haar na ook al de rotonde en dat heb ik zelf gezien). Eindelijk is deze brokkenpiloot tot stilstand gedwongen. Gelukkig geen gewonden of erger. Lijkt me ook goed om deze kachelpijp van een uitlaat is op dB te keuren. Komt meer herrie uit dan toegestaan. Kortom, ik ben er niet treurig om dat dit voertuig uit de roulatie is. Jammer voor de bestuurder, maar hij solliciteerde hiernaar. Gelukkig is het goed afgelopen.
A3mens (27-4-2023 om 19:12)
Slechts 1 inzittende. "Vreemd dat men dit niet te weten kon komen.........."
Cookie-instellingen beheren