Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer verricht metingen na melding stankoverlast

Toegevoegd: 27-04-2023, 12.05 uur
Op verschillende locaties werden metingen verricht. Op verschillende locaties werden metingen verricht.
Op verschillende locaties werden metingen verricht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Aan het Tiendenplein in Goes heeft de brandweer woensdagochtend verschillende metingen uitgevoerd na een melding stankoverlast. Er werd niks aangetroffen.


Omstreeks 09.15 uur werd de brandweer ingeschakeld vanwege een melding stankoverlast in de omgeving van het Tiendenplein. De brandweer ging ter plaatse om onderzoek te doen. De brandweerlieden hebben op verschillende locaties metingen verricht maar niks aangetroffen.

Even later konden zij weer terug naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (27-4-2023 om 17:07)
Vanuit welingelichte kringen heb ik vernomen dat een bewoner gisteren zichzelf rijkelijk heeft voorzien van uiensoep vooraf, shoarma met een pot knoflooksaus en heden ochtend nog niet genoeg hebbende wederom de knoflook- en uienpot soldaat heeft gemaakt tijdens het ontbijt.
Cookie-instellingen beheren