Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
52 files van totaal 200 km

Vrouw (18) gewond bij steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 28-04-2023, 09.11 uur
Politieagenten in het centrum na de melding van de steekpartij.
Politieagenten in het centrum na de melding van de steekpartij.
© Foto: Jelte Poppe
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij het steekincident dat donderdagavond plaatsvond in Middelburg is een 18-jarige Middelburgse vrouw gewond geraakt.  Ze is naar het ziekenhuis gebracht.


Volgens de politie vond de steekpartij omstreeks 21.15 uur plaats op de Pottenmarkt in Middelburg. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om de vrouw te helpen. Agenten gingen direct op zoek naar de dader. Deze werd echter niet meer aangetroffen.

De identiteit van de verdachte is bekend en de politie roept de dader op om zich te melden. De vrouw heeft aangifte gedaan. Zij is naar het ziekenhuis gebracht om aan haar verwondingen te worden behandeld.

De politie is op zoek naar getuigen van dit geweldsincident. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
klaar (29-4-2023 om 08:36)
@Emergo, als je dit normaal vindt, mag je spoedig contact opnemen met je huisarts......
Jac (28-4-2023 om 20:58)
Omdat het tegenwoordig zo vaak gebeurd lijkt het er op dat sommige mensen het als normaal gaan beschouwen en vinden dat je er jezelf niet zo druk om moet maken. HET IS NIET NORMAAL, en we moeten het ook niet normaal gaan vinden. Dit is verloedering van de maatschappij en van de bijbehorende normen en waarden.
Arie (28-4-2023 om 17:49)
@ Emergo, Waarom is dit overdreven? Het is gewoon de klink klare waarheid! Je bent toch tegenwoordig niet meer veilig in je eigen stad! Dus Jaap heeft gewoon gelijk!
Emergo (28-4-2023 om 16:21)
@Jaap Overdrijven is ook een kunst. @Vader Misplaatst heldendom.
vader (28-4-2023 om 14:23)
dit maakt me zo giftig!! ik maak je serieus af als je aan mijn dochter zit... kom maar op moraalridders! zit aan mijn dochter en je hebt je laatste stront gescheten.
Jaap (28-4-2023 om 11:29)
Gezellige Koningsdagavond, mishandeling taxichauffeur, steekpartij op de Pottenmarkt, Middelburg glijdt steeds verder af in hoog tempo dankzij allerlei loosers.
Cookie-instellingen beheren