Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 171 km

Arrestaties na mishandeling taxichauffeur Middelburg

Toegevoegd: 28-04-2023, 09.41 uur
Arrestaties na mishandeling taxichauffeur Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Twee mannen hebben donderdagavond in het centrum van Middelburg een taxichauffeur mishandeld. De politie heeft twee 23-jarige Vlissingers als verdachte aangehouden.


De chauffeur zou rond 23.10 uur op Plein 1940 door het tweetal zijn aangevallen en mishandeld. Aan de mishandeling zou een woordenwisseling vooraf zijn gegaan. De twee verdachten probeerden er volgens de politie nog met een auto vandoor te gaan maar konden kort na het incident worden aangehouden. Ze zijn ingesloten en zullen op een later moment gehoord worden.

De beide mannen moesten op het politiebureau blazen om te kijken of ze onder invloed van alcohol waren. Ze bleken allebei behoorlijk onder invloed te zijn, zo meldt de politie. De taxichauffeur heeft aangifte gedaan. De politie doet onderzoek en kijkt ook naar camerabeelden die mogelijk meer duidelijkheid kunnen geven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toet (28-4-2023 om 19:03)
Taxichachaufeurs zijn mensen die jou veilig thuisbrengen, idioten
Arjan (28-4-2023 om 13:55)
Alcohol maakt meer kapot dan je lief is
Cookie-instellingen beheren