Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij woningoverval Oude Singel Goes

Toegevoegd: 28-04-2023, 19.33 uur - Update: 11-05-2023, 08.45 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes heeft vrijdag aan het begin van de avond een overval plaatsgevonden op een woning. Hierbij is één persoon gewond geraakt, zo meldt de politie. De politie is op zoek naar getuigen.


Het doelwit van de overval was een woning aan de Oude Singel. Het misdrijf werd rond 19.10 uur bij de politie gemeld, waarna agenten ter plekke kwamen om poolshoogte te nemen. Volgens de politie is bij de overval een persoon gewond geraakt maar wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

"Tussen de melding en de overal zit behoorlijk wat tijd. Het slachtoffer is mee naar het politiebureau om een eerste verklaring af te leggen. Het lijkt daadwerkelijk om een woningoverval te gaan. Hierbij zouden ook spullen zijn buitgemaakt", zo laat de politie weten. Inmiddels is een nader onderzoek ingesteld. Er zal ook technisch onderzoek worden gedaan, aldus de politie. Daarnaast heeft de politie een buurtonderzoek uitgevoerd.

Mensen die iets verdachts hebben gezien bij de Oude Singel kunnen zich bij de politie melden via 0900-8844.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren