Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 16 km

Hulpdiensten ingezet voor melding steekpartij Oost-Souburg

Toegevoegd: 29-04-2023, 00.38 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – Meerdere hulpverleners zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag ingezet bij een melding van een mogelijke steekpartij in Oost-Souburg. Er bleek sprake te zijn van een loos alarm.


De hulpdiensten werden vrijdagavond omstreeks 23.55 uur opgeroepen voor de melding van het geweldsincident op het NS-Station ter hoogte van het Draaibrugpad in Oost-Souburg. Meerdere politie-eenheden, een ambulance en een traumahelikopter werden opgeroepen.

Ter plaatse hebben de agenten in de omgeving van de gemelde een uitgebreide zoektocht gedaan. Er werd echter noch een slachtoffer, noch een mogelijke dader aangetroffen. De politie heeft meerdere passanten gecontroleerd. Omstreeks 00.20 uur werd de inzet afgerond.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeur (29-4-2023 om 18:16)
Ha, onnozele ik dacht dat @Belachelijk bij zinnen was gekomen, maar het blijkt een andere en verstandige schrijver (m/v). Mocht @Jaap meelezen; Wat mij betreft verhalen ze hier alle kosten op de melders, ipv bij de gewonde e-stepper.
Zeur (29-4-2023 om 17:11)
Hulde voor het ruiterlijk toegeven van uw voortschrijdend inzicht @Belachelijk.
@ Belachelijk (29-4-2023 om 15:47)
Honderden valse meldingen per jaar. In 2018 liet iemand zelfs helikopters en een kustwachtvliegtuig uitrukken, vanwege een melding van een zinkend schip. Geen zinkend schip, valse melding....dus ja! Mensen doen vaak valse meldingen maken
Belachelijk (29-4-2023 om 12:53)
@Zeur Dat er geen slachtoffer of dader is gevonden betekent niet dat de melding loos alarm was, iemand gaat niet zomaar voor niets een melding maken.
Zeur (29-4-2023 om 11:01)
@Belachelijk; Het zou je sieren als je op zijn minst poogt verder dan de koptekst te lezen, alvorens je je mening als waarheid verkondigt.
Belachelijk (29-4-2023 om 01:31)
En nog een! En nog een! En nog een! Elk stadje een steekpartij!
Cookie-instellingen beheren