Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer overval Goes is 61-jarige man

Toegevoegd: 29-04-2023, 09.40 uur
De 61-jarige man werd na de overval op het politiebureau onwel en werd opgenomen in het ziekenhuis.
De 61-jarige man werd na de overval op het politiebureau onwel en werd opgenomen in het ziekenhuis.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De persoon die vrijdagavond gewond raakte bij een overval in een woning aan de Oude Singel in Goes is een 61-jarige man. De man is opgenomen in het ziekenhuis.


De politie werd vrijdag rond 18.50 uur gebeld dat er een man in zijn woning zou zijn overvallen. Ter plaatse bleek al snel dat tussen de tijd van de melding en de overval enkele uren heeft gezeten. Het gewonde slachtoffer werd meegenomen naar het politiebureau om met behulp van een tolk een eerste verklaring af te leggen. De man werd op het politiebureau onwel en is direct met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, zo laat de politie weten.

In het appartement van het slachtoffer is sporenonderzoek gedaan. Ook werden buurtbewoners bevraagd en is er gekeken of er camerabeelden konden worden veiliggesteld. Uit eerste onderzoek blijkt dat er waarschijnlijk drie mannen bij de overval betrokken zijn. Het is nog onduidelijk wat er buit is gemaakt en wat zich in het appartement heeft afgespeeld. Er moet nog een aangifte bij de man worden opgenomen. Hij verblijft nog in het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren