Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 25 km

Kind (4) ernstig gewond bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 29-04-2023, 12.58 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Berkenlaan in Middelburg zijn zaterdag aan het begin van de middag twee personen gewond geraakt: een man en een jong kind. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


De slachtoffers zaten in een busje dat rond 12.25 uur op de Berkenlaan tegen een lantaarnpaal reed. Het ongeluk gebeurde tussen de kruising met de Olmenlaan en de kruising met de Abelenlaan. Na de melding werd ook de brandweer opgeroepen maar er zat niemand bekneld.

Een verpleegkundige van de ambulancedienst heeft zich over het kindje ontfermd, brandweerlieden verleenden eerste hulp aan de gewonde automobilist. Volgens de politie heeft het kind ernstige verwondingen opgelopen. Vanuit Rotterdam is nog een traumahelikopter ter plekke gekomen. De helikopter is geland op een grasveld bij de Europalaan. Na behandeling op locatie is het vierjarig meisje meegenomen met de traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam. De bestuurder van het voertuig, de vader van het meisje, raakte ook gewond. Hij is naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar bleek het letsel toch erger te zijn dan gedacht en werd de Lifeliner 3 opgeroepen. Deze werd echter vlak voordat hij Zeeland in vloog gecanceld. 

De politie laat weten dat het letsel van het jonge meisje zorgelijk is. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Meerdere eenheden van de Verkeersongevallenanalyse van de politie doen onderzoek op locatie. Daarnaast is de auto in beslag genomen voor het onderzoek. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Denniz (22-5-2023 om 17:39)
Wel is bekend dat de bestuurder wiet had gerookt en xtc in zijn bloed had.. ook heeft deze meneer al iemand anders in een rolstoel gereden maar ook daar had meneer destijds schijt aan! Nu zijn eigen dochter wanneer is het klaar? Als je iemand dood rijdt? Het moet stoppen dit onverantwoord gedrag van mensen die niet nadenken of kunnen rijden.. andere kunnen geen kinderen krijgen en deze jongen speelt met hun leven?! Ik mag hopen dat zijn dochter dat zijn dochter er goed van af komt beter als de vorige!!
Michel (30-4-2023 om 17:52)
tjongejonge, er zijn weer van die opmerkingen geschreven die kant nog wal raken. Ze weten weer hoe het gegaan is, ze weten weer hoe het moet. Wat een achterlijk gedoe. Ik wens die meneer en zijn dochtertje veel beterschap
Vollenhove (30-4-2023 om 14:58)
Jammer dat mijn opmerking verkeerd overkomt ik vind het ook heel erg dat dit ongeval gebeurt is en hoop ook dat de slachtoffers geen blijvend letsel overhouden, verder over mijn opmerking een busje heeft geen achterbank (grijs kenteken)daar staat geen beschuldiging naar de vader in het is gewoon een feit wij hebben onze kinderen ook nooit los in de auto gezet en dat zal deze vader ook wel niet gedaan hebben
R (30-4-2023 om 12:28)
We kunnen niet weten wat er gebeurt is. Het enige wat ik wil is een spoedig herstel voor de slachtoffers. Ik weet zoals veel mensen wat voor impact dit heeft. Ja heel je leven.
VdVonck (30-4-2023 om 10:55)
Mar en Vollenhove (trieste keuze) doe niet zo zielig en dom! Mijn kind (3) zit ook gewoon voorin de auto. Hebben jullie holbewoners weleens van Isofix gehoord? Mijn auto past alle veiligheidsmaatregelen zelf aan, afstand dashboard, hoogte etc. Moet wel zeggen dat ik er in mijn Caddy geen heb zitten (was niet mogelijk). De situatie van het meisje en haar vader is zorgelijk. Toon wat medeleven alsjeblieft, je weet niet hoe dit afloopt.
timsalabim (30-4-2023 om 09:22)
Serieus Vollenhove? Weet je dat nou serieus echt niet? Dit is nou precies het probleem met de reacties hier op deze website; men roept iedere keer maar wat maar weet er werkelijkwaar he-le-maal niets vanaf wat erin resulteert dat de slachtoffers en betrokennen gewoon geschoffeerd worden en als je daar dan wat van zegt gaat men hier de onschuld zelve lopen spelen en doen alsof "men er recht op heeft". Weet je? Deze manier van reageren heeft er dus mede tot geleid dat er zoveel zinloos geweld is; want het is werkelijk waar super onrespectvol. Walgelijke mensen komen hier, serieus.
Cookie-instellingen beheren