Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie: Brand Schuttershof Kapelle mogelijk aangestoken

Toegevoegd: 30-04-2023, 12.20 uur
De politie is een onderzoek gestart naar de mogelijke brandstichting.
De politie is een onderzoek gestart naar de mogelijke brandstichting.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – De politie gaat er vanuit dat de brand die ontstaan is bij twee woningen aan het Schuttershof in Kapelle zondagnacht is aangestoken. De politie doet onderzoek naar deze brandstichting.


De brand werd omstreeks 04.20 uur opgemerkt. Volgens de politie is de brand ontstaan op de erfafscheiding en zijn de vlammen overgeslagen naar beide woningen. De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Er is niemand gewond geraakt.

De politie heeft samen met Team Brandonderzoek van de brandweer onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. Hieruit heeft de politie geconcludeerd dat de brand waarschijnlijk is aangestoken. De politie heeft meerdere camerabeelden nagekeken en is een onderzoek gestart. Getuigen van deze brand kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren