Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 31 km

Politie-onderzoek naar overleden persoon in Vlissingen

Toegevoegd: 01-05-2023, 04.06 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie is maandagnacht een onderzoek gestart naar een overleden persoon in Vlissingen. Het slachtoffer werd onder aan een flat aangetroffen.


De hulpdiensten werden omstreeks 03.20 uur opgeroepen voor een incident aan de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen. Ter plaatse aangekomen, troffen de politieagenten een overleden persoon aan. De persoon lag onder een flat. De hulp van de hulpverleners kon niets meer baten.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het overlijden. Hierbij werken de medewerkers van de forensische en tactische opsporing samen. De Kenau Hasselaarstraat is afgezet ten bate van het onderzoek.


 

 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren