Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Diverse personen onwel in winkelcentrum Kapelle

Toegevoegd: 01-05-2023, 16.51 uur
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – Meerdere personen zijn maandagmiddag onwel geworden in een winkelcentrum aan de Hoofdstraat in Kapelle. Diverse hulpdiensten zijn ingezet.


De eerste melding van het incident kwam omstreeks 16.10 uur binnen bij de meldkamer. Direct werd er een brandweereenheid ter plaatse gestuurd. Al snel bleek dat er meerdere personen onwel waren geworden in het winkelcomplex. Er kwamen meerdere ambulances ter plaatse.

De getroffen personen zijn door het ambulancepersoneel behandeld. Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Ondertussen is de brandweer diverse metingen gaan uitvoeren. Waarschijnlijk is er sprake van een te hoog CO-gehalte. De hulpverlening is nog in volle gang.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren