Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval met lesauto in Middelburg

Toegevoegd: 01-05-2023, 17.22 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij een ongeval op de Torenweg in Middelburg is een persoon gewond geraakt. Bij het ongeval was een lesauto betrokken. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 16.15 uur ter hoogte van de Roozenburglaan. Door onbekende oorzaak reed een personenauto achterop een lesauto. Hierbij raakte de bijrijder van de lesautogewond. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

De betrokkene is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder van het achteroprijdend voertuig is door de politie gecontroleerd en gefouilleerd. Daarnaast is zijn auto doorzocht. Wat de reden daarvan is, is nog niet bekend. De Torenweg is vanaf de Kruitmolenlaan afgesloten geweest voor het verkeer. Beide voertuigen raakten beschadigd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (2-5-2023 om 12:27)
Niet oordelen. De lesauto is t. Los. En ook ik kan helaas uit ervaring spreken als er iemand achterop je knalt de impact enorm kan zijn voor de rest van je leven.
Peter Quest (2-5-2023 om 11:27)
Ja hoor bijrijder gewond. Dit is wel heel langzaam gegaan. Doet me denken aan het reclame filmpje van de gebroeders Moszkowicz die destijds uitstapte en naar hun nek grepen na een klein duwtje. Mij hebben ze ook wel een een duwtje gegeven,. Kan gebeuren. Maar overdrijven kan ook. De achterlichten zitten er nog in, de koplampen zitten er nog in, de airbags zitten er nog in. En die laatste komen er pas uit bij 30km/h.
Vlissinger (2-5-2023 om 08:45)
In Vlissingen en Middelburg stikt het tegenwoordig van de korte lontjes op de weg. Ga je jezelf aan de wettelijke snelheid houden, dan zit er al snel weer een kneus achter je te bumbperkleven. Het loopt al een tijdje de spouwgaten uit dus ga ik dus echt niet harder rijden voor deze figuren, maar eerder een tandje zachter. Die idioten zorgen er ook voor dat er steeds meer flitspalen en mobiele flitsers komen en dat wegen volliggen met drempels (goed voor je onderstel). En ja, vooral een lesinstructeur moet wel eens ingrijpen met een remactie en dan kun je dit krijgen. Sterkte voor het slachtoffer.
Auto (2-5-2023 om 06:53)
Als de leerling treuzelt, moet de instructeur ingrijpen ivm de doorstroming.
Loes (1-5-2023 om 18:13)
Afstand houden...
Cookie-instellingen beheren