Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 70 km

Aangehouden persoon ongeval Middelburg mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 02-05-2023, 11.34 uur
De bestuurder bleek mogelijk onder invloed van drugs.
De bestuurder bleek mogelijk onder invloed van drugs.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - De bestuurder van een voertuig die op maandagmiddag was betrokken bij een ongeval met een lesauto aan de Torenweg in Middelburg bleek mogelijk onder invloed van drugs. Dit heeft een woordvoerder van de politie laten weten.


Omstreeks 16.15 uur kwam een automobilist in botsing met een lesauto in Middelburg. Hierbij raakte één persoon gewond. Het ongeval gebeurde op een rotonde op de Torenweg. Wat er precies gebeurd was, is niet duidelijk. 

De politie controleerde de bestuurder van het betrokken voertuig. De man bleek mogelijk onder invloed van drugs te zijn. De politie heeft de bestuurder vervolgens aangehouden en meegenomen. "De zaak wordt verder onderzocht", heeft de politie laten weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren