Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motoragent rent achter snorfietser aan in Middelburg

Toegevoegd: 02-05-2023, 11.50 uur
Motoragent rent achter snorfietser aan in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - In Middelburg werd maandagmiddag door een motoragent van de wijkagenten uit Middelburg een bestuurder van een snorfiets aangehouden. De agent moest achter hem aan rennen om de man aan te houden.


De bestuurder werd door de motoragent staande gehouden om te controleren. Toen de bestuurder van het voertuig door had dat de agent kon zien dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs en nog een gevangenisstraf van 30 dagen moest uitzitten, besloot de persoon er vandoor te gaan. Omdat de motoragent zijn helm al af gezet had en het sneller zou zijn om er achteraan te rennen, zette hij het op het lopen en kon hij de bestuurder plusminus 100 meter verder tot stilstand brengen. 

De man werd aangehouden en in de boeien geslagen. "Doordat hij er vandoor ging, kwam er naast de al genoemde zaken nog een strafbaar feit bij. De officier van justitie zal de straf bepalen", zo laten de wijkagenten uit Middelburg weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
michael (3-5-2023 om 18:05)
Erg trage snorfiets dan, gaat hem bij de mijne echt niet lukken. Al zou ik niet wegrijden uiteraard :)
willem (3-5-2023 om 10:26)
goed gedaan--getuigt van prima conditie. petje af.
Waterman (3-5-2023 om 07:22)
Super agent: Dit heb je geweldig gedaan!
Albert (2-5-2023 om 23:49)
Top agent. in 100 meter rennend een snorfiets inhalen
klaar (2-5-2023 om 19:52)
top smeris, wel 100 meter gelopen.........
Cookie-instellingen beheren