Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Persoon met Scootmobiel te water geraakt Koudekerke

Toegevoegd: 05-05-2023, 10.47 uur
Door: Reinoud Hiemstra

KOUDEKERKE - Aan de Lange weegje in Koudekerke is op vrijdagochtend een persoon met een scootmobiel te water geraakt. De persoon werd ter plekke behandeld door medewerkers van de ambulancedienst.


Omstreeks 09.40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd over een persoon te water aan de Lange weegje in Koudekerke. De hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse. De brandweer trof een scootmobiel in een sloot langs de Langeweegje. De brandweerlieden hebben de scootmobiel uit het water gehaald. De persoon was door omstanders al op het droge geholpen. De inmiddels gearriveerde medewerkers van de ambulancedienst hebben de persoon nagekeken op letsel. De ernst van het letsel is niet bekend.

De scootmobiel werd door de brandweerlieden schoongespoten en thuis gebracht. Omstreeks 10.15 uur konden alle hulpdiensten weer vertrekken. Hoe de persoon in het water terecht gekomen was, is niet bekend.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (5-5-2023 om 23:55)
@fietser, die palen staan daar uit te rusten. Nou goed? Die dingen staan daar zeker niet voor niets. Net als @ikweer schrijft; als die palen weg zijn wordt het een racebaantje en inderdaad komen er dan auto's door. Palen laten staan en als je zo slecht ziet dat je die palen niet ziet of niet kan inschatten dat je er niet door kan moet je niet meer deelnemen aan het verkeer.
Ikweer (5-5-2023 om 18:15)
@fietser: palen eruit, en dan gaan lopen zeiken zeker, dat er zo hard gereden wordt, en dat er auto’s rijden, en brommertjes, en e-bikes, en wat al niet meer? Palen staan daar prima, alleen moeten de mensen mss de snelheid wat aanpassen, maar dat is voor velen weer veel te moeilijk.
fietser (5-5-2023 om 13:39)
Wat staan die palen daar ook te doen!? Is al smal en dan ook nog eens met de scootmobiel. Je bent zo uit balans. Rare vraag dan hoe deze persoon in het water terecht is gekomen. Weg met palen op fiets en voetpaden.
Cookie-instellingen beheren