Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 194 km

Kind aangereden door automobilist in Middelburg

Toegevoegd: 05-05-2023, 21.08 uur
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Op de Girsesland in Middelburg werd op vrijdagavond een kind op een fiets aangereden door een automobilist. Het jonge slachtoffertje moest mee naar het ziekenhuis.


Omstreeks 20.05 werd er melding gedaan van een ongeval op de Girsesland in Middelburg. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Op de Girsesland was een jong fietsertje aangereden door een automobilist. Hierbij is het slachtoffertje ten val gekomen en mogelijk op het hoofd terecht gekomen", aldus omstanders. De ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers hebben het kindje nagekeken op letsel en meegenomen naar het ziekenhuis.

Het fietsertje kwam samen met een paar andere kinderen uit de brandgang gefietst en werd vervolgens over het hoofd gezien door de automobiliste. De politie heeft verklaringen afgenomen van getuigen de automobiliste. Het voertuig raakte licht beschadigd. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (6-5-2023 om 12:28)
Hopelijk gaat het goed met het kindje. Ouders ,geef uw kinderen het goede voorbeeld en leert kinderen te stoppen waar het moet. Nu kan dat nog ,later niet meer. Bestuurders moeten oplettender rijden.
Nathan (6-5-2023 om 09:59)
Fietshelm zou geen verkeerd idee zijn, tegen al de bravoure in dat jou of je kind dat niet overkomt. Veiligheid eerst.
fietser (5-5-2023 om 23:16)
Vind het niet gek dat een auto een kind niet zier, heek de straat staat vol geparkeerde voertuigen. Snelheid zou daar stapvoets moeten zijn. Hoop dat de kleine er goed vanaf komt. Middelburg nog lang geen fietsstad. En andere Zeeuwse plaatsen ook niet. Waar blijven de fietsstraten en weg met al dat blik op de weg in woonstraten.
Cookie-instellingen beheren