Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 211 km

Agressieve man aangehouden in Terneuzen

Toegevoegd: 06-05-2023, 09.18 uur
De man werd uiteindelijk aangehouden en overgebracht naar Torentijd.
De man werd uiteindelijk aangehouden en overgebracht naar Torentijd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Tijdens een buurtonderzoek aan de Van der Peijlstraat in Terneuzen werd op vrijdagavond een man aangehouden door de politie. Hij gedroeg zich agressief tegenover de agenten.


Omstreeks 19.30 uur liepen de agenten door de Van der Peijlstraat toen ze plotseling werden benaderd door een agressieve bewoner. Een 39-jarige man uit Terneuzen bedreigde en beledigde de agenten. Hierop werd besloten de man aan te houden. De persoon weigerde medewerking aan zijn aanhouding en werd vervolgens aangeschoten met een stroomstootwapen. Hierdoor viel de man op de grond. Ook op de grond werd medewerking geweigerd dus werd er nogmaals een stroomschok toegediend. 

Uiteindelijk besloot de man toch maar mee te werken en werd hij geboeid overgebracht naar een arrestantencomplex. De man werd ingesloten in Torentijd en zal vandaag gehoord worden door de recherche ter zake bedreiging en belediging van een ambtenaar in functie. Tegen hem werd aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingen (6-5-2023 om 09:30)
Heerlijk, weer zo'n narcistkneus die vindt dat wetten en regels er niet voor hem zijn en dit gegeven met zijn ééncellige hersentjes wel even aan ome agent zal duidelijk maken. Misschien was ie ook onder invloed maar iig goed gewerkt door de agenten. Van mij mogen ze de stroom voor dit soort sadistische gekken nog wel wat opvoeren.
Cookie-instellingen beheren