Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt eigenaren vermoedelijk gestolen fietsen

Toegevoegd: 06-05-2023, 14.54 uur
De twee aangetroffen fietsen. De twee aangetroffen fietsen.
De twee aangetroffen fietsen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De agenten van het politiebasisteam Zeeuws-Vlaanderen zijn op zoek naar de rechtmatige eigenaren van twee fietsen. De tweewielers zijn mogelijk van diefstal afkomstig.


Volgens de politie zijn de fietsen vermoedelijk weggenomen vanaf Zeeuws-Vlaanderen of elders in de provincie of wellicht in België. "Wij kunnen op dit moment helaas geen eigenaar van de fietsen vinden", zo laat de politie weten.

Van de fietsen zijn foto's gedeeld in de hoop dat iemand ze herkent. Mensen die weten waar de tweewielers thuishoren, kunnen de politie bellen op 0900-8844 en vragen naar het politiebureau in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
IND (7-5-2023 om 08:24)
Kijk dat zijn nog eens goede acties vd politie ZeeuwsVlaanderen ze moeten met de poten van iemand anders eigendom afblijven hulde aan de actie en hopelijk vinden ze snel de rechtmatige eigenaren ey
Cookie-instellingen beheren