Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Meerdere hulpdiensten ingezet voor CO-melding Kamperland

Toegevoegd: 07-05-2023, 04.29 uur
Door: Reinoud Hiemstra

KAMPERLAND - Voor een CO-melding in een vakantiewoning aan de Zandbank in Kamperland zijn in de nacht van zaterdag op zondag meerdere hulpdiensten uitgerukt. Er werden meerdere personen naar het ziekenhuis gebracht. 


De melding kwam omstreeks 02.30 uur binnen bij de brandweer. De brandweerlieden gingen met spoed ter plaatse. Al snel werd duidelijk dat er in de woning meerdere mensen onwel geworden waren, mogelijk door koolmonoxidevergiftiging. Hierop werden meerdere ambulances ter plaatse gestuurd. Ook een geneeskundig adviseur gevaarlijke stoffen werd opgeroepen. De brandweer heeft metingen uitgevoerd.  

Medewerkers van de ambulancedienst hebben meerdere personen onderzocht. Hoeveel betrokkenen er zijn, is niet bekend. In ieder geval één persoon moest met spoed naar het ziekenhuis.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren