Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Automobilist onder invloed betrapt dankzij kapotte lamp

Toegevoegd: 08-05-2023, 09.52 uur
Automobilist onder invloed betrapt dankzij kapotte lamp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft zondagavond in Zeeuws-Vlaanderen een automobilist betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Dat gebeurde nadat een defect was geconstateerd aan zijn voertuig.


De agenten zagen dat de auto van de man een kapotte koplamp had. Hierop werd de bestuurder naar de kant van de weg gedirigeerd om hem hier op te wijzen. Bij de staandehouding bleek de automobilist echter teveel gedronken te hebben.

Op het politiebureau blies de man een waarde van 315 Ug/l terwijl 220 Ug/l de limiet is. De automobilist kreeg een rijverbod van twee uur. De officier van justitie zal bepalen hoe hoog zijn boete wordt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren