Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 408 km

Mannen aangehouden voor stelen balken

Toegevoegd: 08-05-2023, 09.55 uur
De mannen zijn ingesloten in een cel in Torentijd.
De mannen zijn ingesloten in een cel in Torentijd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Agenten van het politiebasisteam Zeeuws-Vlaanderen hebben in de nacht van zondag op maandag twee personen aangehouden op verdenking van diefstal.


Volgens de politie werden twee mannen dankzij een oplettende voorbijganger op heterdaad aangehouden voor het stelen van balken. De mannen zijn na hun arrestatie overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

De recherche gaat vandaag verder met het onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (8-5-2023 om 11:46)
Niets meer veilig tegenwoordig. Hoe duurder alles wordt en met de open grenzen hoe meer dit voorkomt. Straks weer bij iemand klussen en dan gestolen materialen gebruiken!? Zorg dat je rekeningen hebt of zelf je materialen besteld. Want je komt nogal eens bedrogen uit met de malafide ondernemers.
Cookie-instellingen beheren