Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle autobrand op oprit woning Goes

Toegevoegd: 08-05-2023, 13.49 uur
Het voertuig liep grote schade op.
Het voertuig liep grote schade op.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een woning aan de Zaagmolenstraat in Goes is vanochtend brand ontstaan in een geparkeerde personenauto. Het voertuig liep grote schade op.


Nadat de brand rond 10.45 uur werd ontdekt, sleepten buren de auto van de oprit bij de woning om zo overslag naar de omgeving te voorkomen. De brandweer kwam vanaf de post Oranjeweg met spoed ter plaatse.

De felle autobrand kon door de brandweer worden geblust maar men kon niet voorkomen dat het voertuig behoorlijk wat schade opliep en total loss zal moeten worden verklaard. Bij het incident raakte niemand gewond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mart. (9-5-2023 om 10:03)
Pdw. Inderdaad, hier is het spreekwoord ''beter een goede buur dan een verre vriend'' helemaal op zijn plaats. Zonder deze actie was er een grote kans dat de hele woning zou afbranden.
Drica (9-5-2023 om 08:45)
Gelukkig nog redelijk goed afgelopen. In de toekomst zullen autobranden alleen geblust kunnen worden door onderdompeling.
Pdw. (8-5-2023 om 17:09)
Erg goed van die buren om het voertuig weg te slepen en zo erger wisten te voorkomen.
Cookie-instellingen beheren