Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

Schade aan twee auto's door ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 09-05-2023, 16.10 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Twee personenauto’s zijn vanmiddag beschadigd geraakt bij een ongeval op de Sloeweg in Vlissingen. Het ambulancepersoneel heeft één betrokkene onderzocht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 15.25 uur op de kruising met de Weyevlietweg. Direct werden de politie en ambulancedienst ter plaatse gestuurd. De medewerkers van de ambulancedienst hebben een vrouw onderzocht. Zij bleek niet mee te hoeven voor verdere behandeling. De politie heeft het verkeer langs de ongevalslocatie geleid.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om de auto’s te bergen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (10-5-2023 om 19:32)
Case volgens mij is het niet verplicht om op een rotonde in Nederland richting aan te geven ,het is wel verplicht bij het verlaten van een rotonde.
Case (10-5-2023 om 17:36)
Juist die wegversmalling is irritant. Mensen rijden extra hard door om op het laatst nog in te voegen, en dan zou de rest ruimte moeten laten..nooit. laat die audis en bmws maar lekker wachten. Tevens het bordje 50 ruim voor de rotonde is vervelend, men gaat daar al 50 rijden. En neem eens een rotonde zoals het hoort, met richting aangeven. Lijkt wel alsof mensen die optie niet nemen op hun bmw
motorrijder (9-5-2023 om 20:27)
@Kees, dat hard rijden valt tegenwoordig wel mee hoor.. Ook alleen maar sinds er een snelheidscamera is opgehangen om de 70km/h te handhaven. Volgens mij beste oplossing voor dat kruispunt is dat je alleen vanaf de a58/brug de Weijevlietweg mag inrijden en in de richting van de rotonde mag uitrijden. Dan blijft alleen nog de situatie over dat mensen elkaar geen ruimte gunnen bij de wegversmalling.
Kees (9-5-2023 om 17:02)
Het verkeer is enorm toegenomen en de snelheden...het kruis punt is niet geschikt voor de toename van verkeer en de snelheden. Men zit ook zo dicht achterop de voorganger dat de rotonde alleen het wachten verminderd maar op elkaar klap niet helpt. Men rijdt hard.
Cookie-instellingen beheren