Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 58 km

Vijf auto's beschadigd bij ongeval Meridiaan Hulst

Toegevoegd: 10-05-2023, 17.32 uur
Door: Eugène Harthoorn

HULST – Bij een ongeval op de Meridiaan bij Hulst zijn meerdere personenauto’s beschadigd geraakt. Eén persoon raakte lichtgewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 16.15 uur op de kruising van de Meridiaan en de Australiëweg in Hulst. Door onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Door de klap reed één van de betrokkenen door over het nabijgelegen grasveld en ramde bij een bedrijf meerdere auto’s. Deze auto’s raakten beschadigd.

De politie en ambulancedienst kwamen  ter plaatse. De medewerkers van de ambulancedienst hebben één persoon onderzocht op letsel. Volgens de politie had de persoon alleen een wondje aan het hoofd en hoefde dus niet mee naar het ziekenhuis.
 

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om zeker vijf personenauto’s te gaan bergen. Tijdens de afhandeling van het incident was de kruising gestremd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
p (13-5-2023 om 18:54)
Heeft niks met voorrang van zijwegen, of uitzicht op de kruising te maken!! Asociaal rijgedrag van deze en gene.(en misschien wel een mobiel apparaat in gebruik.)
Emergo (11-5-2023 om 15:51)
@Johan Ik zie op google een kruising met haaietanden en voorrangsbord.. Wat wil je nog meer: ik zou zeggen een attente weggebruiker.
J (11-5-2023 om 14:20)
Wacht maar tot straks het mega distributiecentrum in bedrijf is. Wat denk je van aantal verkeersbewegingen dan op die kruising, al die extra vrachtwagens. En dan de toegangswegen, dorpskern Kapellebrug waar ze vrachtwagens liefst uit willen weren en volgend jaar flink op de schop nemen. Hoe gaan die allemaal rijden denk je? We rijden al van rotonde naar rotonde. Inderdaad kwaliteit bestuurders is flink achteruit ook, rotonde kunnen ook veel mensen niet goed nemen, of richting aangeven.
fietser (11-5-2023 om 14:10)
Of het nu deze kruising is of een rotonde!!! Je hoort gewoon op te letten, maar schijnbaar worden sommigen zo afgeleid om te zien waar ze heen moeten. Trouwens waarom is de berm of de parking bij de garage niet afgeschermd de auto had zo het pand kunnen inrijden, door het vocht was het gras kletsnat dat zelfs remmen niet meer mogelijk zou zijn geweest. Als er obstakels staan, moet je helemaal afremmen en goed kijken. Als je te ver weg kan kijken ziet men een ander soms ook over het hoofd.
Johan (11-5-2023 om 09:37)
Dit is nu al de derde forse aanrijding in korte tijd op dit kruispunt. De inrichting van dit kruispunt klopt niet. Het lijkt wel een kruispunt van 2 voorrangswegen. Dat is het natuurlijk niet, maar het zijn twee op het oog gelijkwaardige wegen waarvan er eentje voorrang heeft op de andere. Dit moet anders! Een rotonde zou een (dure) oplossing zijn, maar ook betere signalering (oranje knipperlicht, aankondiging voorrangskruising en stopborden op de weg die geen voorrang heeft) zouden al verbetering brengen.
Stefan (10-5-2023 om 22:02)
Plaats er nog een bouwketen bij aan de kant van de garage dan zien we helemaal niets meer Zeer onveilige verkeerssituatie blijf vooral wachten tot er doden vallen voor jullie iets goed gaan doen
Cookie-instellingen beheren