Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 248 km

Automobilist ongeval Oostburg is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 11-05-2023, 11.00 uur
Het rijbewijs van de automobilist is ingenomen.
Het rijbewijs van de automobilist is ingenomen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De automobilist die woensdagavond bij een rotonde in Oostburg van de weg raakte, verkeerde volgens de politie onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is ingenomen.


De bestuurder reed rond 22.15 uur half over de rotonde bij de kruising op de kruising van de Commerswerveweg (N253) en de Nieuwstraat. Uiteindelijk belandde de automobilist via de berm in een greppel. Na de melding van het ongeval werden ook de brandweer en de ambulancedienst opgeroepen maar de bestuurder bleek ongedeerd te zijn gebleven.

Volgens een woordvoerder van de politie verkeerde de automobilist onder invloed van alcohol. "De 40-jarige man is meegenomen naar het bureau voor verhoor en zijn rijbewijs is ingevorderd", zo laat de politie desgevraagd weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren