Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 118 km

Politie houdt verkeerscontroles in gemeente Veere

Toegevoegd: 11-05-2023, 17.25 uur
Politie houdt verkeerscontroles in gemeente Veere
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op meerdere plaatsen in de gemeente Veere heeft de politie donderdagmiddag verkeerscontroles gehouden. Dit resulteerde in 13 uitgeschreven bekeuringen.


De controles vonden plaats in Aagtekerke, Meliskerke en Westkapelle. Aanleiding waren klachten van inwoners van die plaatsen over snelheidsovertredingen. Tijdens de controles werden negen boetes uitgedeeld voor dit feit.

De politie deelde ook bekeuringen uit voor het rijden over een doorgetrokken streep, het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden en het onnodig geven van lichtsignalen. De wijkagenten van de gemeente Veere waarschuwen dat soortgelijke controles de komende weken vaker zullen plaatsvinden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (11-5-2023 om 19:42)
Zet Grijpskerke maar op de kaart Daar valt wat te verdienen voor de staatskas!
Cookie-instellingen beheren