Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Marechaussee vordert rijbewijs drankrijder in

Toegevoegd: 12-05-2023, 08.51 uur
Marechaussee vordert rijbewijs drankrijder in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - De Koninklijke Marechaussee heeft in de nacht van donderdag op vrijdag het rijbewijs ingenomen van iemand die onder invloed reed. Dat gebeurde bij Rilland.


Marechaussees zagen vannacht een voertuig al slingerend over de snelweg A58 rijden. Zij controleerden vervolgens het voertuig en de bestuurder en hierbij ontstond het vermoeden dat de persoon verkeerde onder invloed van alcohol.

Een ademanalyse wees uit dat de bestuurderd inderdaad teveel alcohol op had om nog te mogen deelnemen aan het verkeer. Hij blies namelijk een waarde van 885 Ug/l waar 220 Ug/l de limiet is. Het rijbewijs van de overtreder is ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren