Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bekeuring voor bestuurder ongeval Irislaan Vlissingen

Toegevoegd: 13-05-2023, 09.26 uur
De bestuurder heeft een bekeuring gekregen op basis van artikel 5 van de wegenverkeerswet.
De bestuurder heeft een bekeuring gekregen op basis van artikel 5 van de wegenverkeerswet.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De bestuurder van de personenauto die gisteren over de kop vloog in Vlissingen heeft een bekeuring gekregen voor het veroorzaken van gevaar op de weg.


De hulpdiensten werden vannacht opgeroepen voor het ongeval op de Irislaan. Door vermoedelijk gevaarlijk rijgedrag is de bestuurder via twee personenauto’s over de kop geslagen. Na controle in de ambulance bleek de bestuurder ongedeerd te zijn gebleven.

De man is door de politie meegenomen om het incident te verklaren. Hierbij is ook een blaastest afgenomen. De man blies onder de wettelijke norm, en had dus niet te veel gedronken. De politie heeft de bestuurder een bekeuring gegeven op basis van artikel 5 van de wegenverkeerswet. Dit artikel luidt als volgt: Het is een ieder verboden zich zodanig te gedragen dat gevaar op de weg wordt veroorzaakt of kan worden veroorzaakt of dat het verkeer op de weg wordt gehinderd of kan worden gehinderd.”


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (13-5-2023 om 21:31)
Best knap om je auto zo op zijn kop te krijgen.... vast iets harder dan 30km/h gereden als ik het zo inschat.
Johan (13-5-2023 om 17:00)
Hopelijk kan de Alfa nog hersteld worden. Deze auto's zijn potentiële klassiekers en zeker de moeite van het bewaren waard!
Willem (13-5-2023 om 16:41)
Hetzelfde berechten als iemand die wel gedronken heeft, want het ongeval blijft hetzelfde. Rijbewijs weg, effe nieuwe halen nadat alle kosten op deze persoon zijn verhaald. De verzekering zal toch niet zo gek zijn om de schade te betalen zeker? Als je je normaal gedraagt gebeurt dit niet. De mensen die met een ongevraagd kapotte auto zitten moeten eerst worden geholpen, niet deze clown.
Timsalabim (13-5-2023 om 15:59)
Hoe krijg je het toch voorelkaar
Drica (13-5-2023 om 14:04)
Ok hij heeft dus 2 andere auto's beschadigd en niet alleen de Alfa.
Gevaarlijk (13-5-2023 om 13:38)
Misschien is de bestuurder wel onwel geworden
Cookie-instellingen beheren