Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

KNRM opent vandaag deuren voor publiek

Toegevoegd: 13-05-2023, 09.48 uur - Update: 13-05-2023, 13.02 uur
KNRM opent vandaag deuren voor publiek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VROUWENPOLDER - De KNRM houdt vandaag, zaterdag 13 mei, een open dag op vrijwel al haar stations in Zeeland. De vrijwilligers nemen je mee in het werk dat zij uitvoeren.


Op deze dag is het mogelijk om de reddingsmaterialen te bekijken die de vrijwilligers geregeld gebruiken voor het uitvoeren van hun (reddings)werkzaamheden. Daarnaast kan je onder andere zien hoe een overlevingspak eruitziet. Ook is het mogelijk om mee te varen met één van de reddingsboten.

Daarnaast willen de vrijwilligers ook graag met u in gesprek over alle vragen die u mogelijk heeft over de KNRM en het vrijwilligerswerk. Bij enkele locaties zullen ook andere hulpdiensten aanwezig zijn. De open dag duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur.

De deelnemende stations zijn: KNRM Cadzand, KNRM Breskens, KNRM Hansweert, KNRM Veere en KNRM Neeltje Jans. KNRM Westkapelle doet dit jaar niet mee vanwege andere evenementen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren