Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Scooterbestuurder geschept in Kwadendamme

Toegevoegd: 13-05-2023, 21.06 uur
Door: Eugène Harthoorn

KWADENDAMME – Een scooterbestuurder is zaterdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de SIguitsedijk in Kwadendamme. Zijn scooter raakte zwaar beschadigd.


Het ongeval gebeurde omstreeks 20.15 uur op de kruising met de Casembrootstraat in het dorp. Door onbekende oorzaak werd de bestuurder van de scooter geschept door een BMW-bestuurder. De scooterbestuurder belandde op de voorruit van de auto.

De politie, ambulancedienst en handhavers kwamen ter plaatse. De bestuurder van de scooter is door het ambulancepersoneel onderzocht en ter behandeling meegenomen naar het ziekenhuis. De zwaar beschadigde scooter is in de omgeving van het incident gestald.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren