Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 64 km

Agenten redden zeilster uit water Veerse Meer

Toegevoegd: 14-05-2023, 00.11 uur
Agenten redden zeilster uit water Veerse Meer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VEERE – Agenten van de Landelijke Eenheid van de politie en vrijwilligers van de KNRM zijn zaterdagmiddag ingezet voor een hulpverlening op het Veerse Meer. Er was een zeilbootje gekapseisd.


Tijdens een patrouille met de politieboten van de Landelijke Eenheid zagen de agenten op het Veerse Meer een omgeslagen zeilbootje. De inmiddels vermoeide zeilster kreeg het bootje niet meer overeind. Zij dreef met bootje en al richting de buitenzijde van de stenendam bij de haveningang bij de Oostwatering.

De bemanning van de politieboot heeft de vrijwilligers van de KNRM opgeroepen om te assisteren. Ondertussen werd de zeilster aan boord geholpen. De reddingsboot de Oranje heeft het bootje overgenomen en overeind gezet. De zeilster en het bootje zijn door de redders van de KNRM naar de kant gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren