Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Vrouw ernstig gewond bij ongeval Ellewoutsdijk

Toegevoegd: 14-05-2023, 20.50 uur - Update: 15-05-2023, 15.20 uur
Door: Eugène Harthoorn

ELLEWOUTSDIJK – Een vrouw is zondagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Hooglandsedijk bij Ellewoutsdijk. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar Rotterdam gebracht.


Bij de kruising van de Coudorpseweg en de Hooglandsedijk troffen passanten rond 19.30 uur een zwaargewonde vrouw aan naast een fiets. Twee ambulanceteams, een traumahelikopter en meerdere politie-eenheden werden vervolgens opgeroepen om hulp te verlenen.

Het slachtoffer is rond 20.15 uur per traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens de politie is nog niet duidelijk waardoor de fietsster precies ten val is gekomen. "Mogelijk is zij gevallen, maar wellicht is er iets anders gebeurd. Wij hebben het antwoord nog niet", zo laat de politie weten.

Vooralsnog hebben zich nog geen getuigen van het ongeluk gemeld. Als mensen het ongeluk hebben zien gebeuren, dan wordt hen gevraagd te bellen naar 0900-8844.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (15-5-2023 om 08:56)
Je bent ook zo kwetsbaar op een fragiele fiets als een racefiets. Knap dat zo velen dat nog durven.
Cookie-instellingen beheren